Przystawki
-Kozi ser w orzechowej panierce podany na karmelizowanych buraczkach z ziołowymi grzankami i salsą pomidorową
-Plastry pieczonego schabu na musie tuńczykowym z rukolą, kaparami i czarnymi oliwkami
-Paluszki krabowe za świeżą papryką makaronem sojowym na liściach cykorii
-Roladki z marynowanego łososia z białymi szparagami rukolą i sałatką z cytrusów skropione sosem imbirowo musztardowym
-Pieczone papryczki chili z ziołową ricottą na grzankach
-Parfe z wątróbek drobiowych z musem figowym i świeżymi tryskawkami
-Półmiski mięs pieczystych (schab w ziołach ,boczek ,karkówka)
-Roladki z grillowanej cukinii z warzywami i pastą ziołową
-Sałatka z wędzoną makrelą świeżymi truskawkami ,daktylami i pomarańczą
-Miks sałat z warzywami i srem feta
Dodatki
Pieczywo , masło ,chrzan ,ćwikła,sos tatarski, pikle
Zupy
– krem zbiałych warzyw w aromacie trufli
-Rosół z makaronem i lupczykiem
Dania gorące (dwa do wyboru serwowane z bemarów)
-Roladki wieprzowe z obsmażanymi kopytkami fasolką szparagową i sosem grzybowym
-Kaczka z ziołowymi kopytkami pieczonym jabłkiem żurawinowym sosem i czerwoną kapustą
-Dorsz zawijany boczkiem z fasolką szparagową w sezamie i gotowanymi ziemniaczkami
-Filet z pstrąga łosiowego zapiekany z krastem ziołowym podany na grillowanych warzywach z salsą verde
Bufet mini deserów
–Panacotta z musem malinowy i świeżymi owocami
-Karmelizowane płatki migdałów z musem mascarpone i świeżymi truskawkami
-Mus czekoladowy z wiśniami i odrobiną brendy
Lub
Tort bezowy z kremem maskarpone, przełożony jagodami z kardamonem i owocami