Przyjęcia rodzinne

Menu okolicznościowe    od  130zł\os

Przystawki

-Kozi ser w orzechowej panierce podany na karmelizowanych buraczkach z ziołowymi grzankami i           salsą pomidorową

-Plastry pieczonego schabu  na musie tuńczykowym z rukolą, kaparami i czarnymi oliwkami

-Paluszki krabowe za świeżą papryką makaronem sojowym na liściach cykorii

-Roladki z marynowanego łososia z białymi szparagami rukolą i sałatką z cytrusów skropione sosem imbirowo musztardowym

-Pieczone papryczki chili z ziołową ricottą na grzankach

-Parfe z wątróbek drobiowych z musem figowym i świeżymi tryskawkami

-Półmiski mięs pieczystych (schab w ziołach ,boczek ,karkówka)

-Roladki z grillowanej cukinii z warzywami i pastą ziołową

Sałatki

-Sałatka z wędzoną makrelą świeżymi truskawkami ,daktylami i pomarańczą

-Miks sałat z warzywami i srem feta

Dodatki

Pieczywo , masło ,chrzan ,ćwikła,sos tatarski, pikle

Zupy

krem zbiałych warzyw w aromacie trufli

-Rosół z makaronem i lupczykiem

Dania gorące (dwa do wyboru serwowane z bemarów)

-Roladki wieprzowe z obsmażanymi kopytkami fasolką szparagową i sosem grzybowym

-Kaczka z ziołowymi kopytkami pieczonym jabłkiem żurawinowym sosem i czerwoną kapustą

-Dorsz zawijany boczkiem z fasolką szparagową w sezamie i gotowanymi ziemniaczkami

-Filet z pstrąga łosiowego zapiekany z krastem ziołowym podany na grillowanych warzywach z salsą    verde

Bufet mini deserów

Panacotta z musem malinowy i świeżymi owocami

-Karmelizowane płatki migdałów z musem mascarpone i świeżymi truskawkami

-Mus czekoladowy z wiśniami i odrobiną brendy

Lub

Tort bezowy z kremem maskarpone, przełożony jagodami z kardamonem i owocami